atd.

Aktuální články


Rubriky


Odkazy


Fotoalbum


Archiv


Anketa

Posloucháš dechovku ?
Ano
 
  301/78.8%

Ne
 
  81/21.2%

celkem hlasovalo: 382

Hledání



RSS

Jan Sosniok


Jan Sosniok
Herec
Datum narození:
14.03.1970
Místo narození:
Gummersbach, Německo
Znamení:
Ryby
toho co běželo nebo běží u nás, jsme ho mohli vidět v seriálech Kobra 11, Komisař Rex, Wolfův revír, Medicopter 117 a nakonec i v Berlín, Berlín.

Koníčky: Potápění, karate, jízda na in-linech, lyžování
Jan Sosniok vůbec nerozumí počítačům.

Filmografie:
2004 Mogelpackung Mann ...Alexander Nordmann
2004 Inspektor Rolle - Herz in Not ...Moderator
2002 Einsatz Mord - Kommissarin Fleming und der Mord vor der Kamera ...Wolf
2002 Zeitbombenprinzip, Das ...Ulf Mehdorn
2000 Thrill - Spiel um dein Leben ...Matthias Stegmann
1998 Cascadeur ...Schauspieler
1998 Supersingle ...Nick
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten ...Thomas "Tom" Lehmann (1994-1996, 1997, 1998)



sosn

11.12.2007 12:42:25 | Autor: eyron | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:


přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se